Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 28
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 83
zawijańce libańskie, Fataa ir, z nadzieniem z buraka, pora i fety
Zawijańce to nazwa wymyślona przez mnie. Po angielsku turnovers , a w oryginale Fataa ir. To bardzo popularna w Libii mezze, czyli przystawka, rodzaj pieczonych pierogów z ciasta. Ciasto może być bardzo różne, podobnie nadzienie, mięsne, warzywne, a nawet rybne.Na warsztatach z kuchni libańskiej zawsze je robimy i niezmiennie cieszą się ogromnym powodzeniem. Są łatwe i...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 253
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 183
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 257
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 205
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 179
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 236