Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 2
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 16
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 43
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 35
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 49
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 89
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 61
Ziemniaczki gotowane na parze ze śmietaną
Mlode ziemniaczki sa pyszne same w sobie. Gotowanie na parze dodatkowo wydobywa ich smak, ktory nie jest wymywany woda jak przy tradycyjnym gotowaniu. Serwowane z smietana i spora iloscia szczypiorku sa wspanialym, wiosennym dodatkiem do dan miesnych i rybnych.Skladniki:500 g mlodych ziemniaczkow150 g gestej smietany 18%sol i swiezo zmielony czarny pieprzpeczek dymki/szczypiorkudo poda...
Przepisy z bloga
Przepis na ten pasztet to sprawdzona przez lata, rodzinna... ⇖ 440
Gołąbki w klasycznej, tradycyjnej odsłonie z mięsem... ⇖ 414