Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 3
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 17
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 32
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 21
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 39
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 28
Ziołowe szaszłyki z warzyw i tempehu idealne na grilla
Przygotowałam kolejny post dotyczący przepisów z grilla. Chyba każdy z nas kojarz grill z szaszłykami, a te jak wiecie nigdy nie są nudne. Można wbijać na patyczki co nam w duszy gra i...jest akurat w domowej spiżarni ;-)Moim najnowszym zakupem jest TEMPEH, czyli podstawowy składnik kuchni indonezyjskiej. Są to ziarna fermentowanej soi, które są bogatym źródłem białka,...
Przepisy z bloga
Bardzo prosty przepis bez miliona przypraw i orientalnych... ⇖ 58