Najnowsze przepisy
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla... ⇖ 2
Mielone kotlety z ogórkiem kiszonym w boczku to harmonijne... ⇖ 8
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 34
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 60
Zupa dyniowa z porem (Vellutata di zucca e porri)
SKŁADNIKI700 g miazszu dyni500-750 ml bulionu warzywnego2 pory1-2 galazki tymiankukilka plasterkow wedzonej szynkisol, pieprzoliwa z oliwek****INGREDIENTI700 g di polpa di zucca500-750 ml di brodo vegetale2 porri1-2 rametti di timoqualche fettine di specksale, pepeolio d olivaPRZYGOTOWANIEPory obieramy z zewnetrznych lisci, dokladnie pluczemy, osuszamy i kroimy w cienkie plasterki.&nb...
Przepisy z bloga
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem, karczochami, oliwkami... ⇖ 59
Neapolitańskie jajka w sosie pomidorowym to danie, które... ⇖ 35
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 78
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 52
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 54