Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 5
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 19
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 48
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 54
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
Zupa grzybowa z pulpecikami
Ostatnimi czasy gustujemy w polskich boczniakach. Mozna je przygotowywac na rozne sposoby. Pierwszy raz sprobowalismy tradycyjnych, panierowanych i to nas do nich przekonalo. Pozniej przyszedl czas na eksperymenty. Wierzcie, warto ;)Skladniki1 cebula150 g boczniakow100 g groszku cukrowego3 ziemniaki1 marchew1 pietruszka1 maly seler3 zabki czosnku2 lyzki oleju rzepakowego1 lisc laurowy2 ziarna ziel...
Przepisy z bloga
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 19
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 86
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 63