Zupa grzybowa z pulpecikami
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2018/09/zupa-grzybowa-z-pulpecikami.html
Ostatnimi czasy gustujemy w polskich boczniakach. Mozna je przygotowywac na rozne sposoby. Pierwszy raz sprobowalismy tradycyjnych, panierowanych i to nas do nich przekonalo. Pozniej przyszedl czas na eksperymenty. Wierzcie, warto ;)Skladniki1 cebula150 g boczniakow100 g groszku cukrowego3 ziemniaki1 marchew1 pietruszka1 maly seler3 zabki czosnku2 lyzki oleju rzepakowego1 lisc laurowy2 ziarna ziel...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 18
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 54
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 136
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 106
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 103
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 96
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 57









































