Najnowsze przepisy
Prawidłowa nazwa tego ciasta to Kaszak ale źle i... ⇖ 12
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 16
Fit Szaszłyki Warzywne z Halloumi: Zdrowy Przepis na... ⇖ 10
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 12
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 22
Zupa krem z selera i gruszki z cynamonem
duzy seler korzeniowygruszkabulion ok 1.5 litraoliwa kilka lyzekcebulapestki dyniszczypta cynamonuewentualnie smietankaSeler obieramy i kroimy w duza kostke, cebule takze w kostke. Na oliwie podsmazamy seler z cebula. Zalewamy bulionem warzywnym. Gotujemy do miekkosci. 5 minut przed koncem gotowania dodajemy gruszke i cynamon. Calosc blendujemy. Podajemy skropiona oliwa i prazonymi pestkami.
Przepisy z bloga
Będziecie zachwyceni tym przepisem. Ja jestem. Zaczęłam... ⇖ 68
Pierogi pomidorowe z pysznym farszem ze szpinaku, sera i... ⇖ 46
Na moim blogu znajdziesz kilka przepisów na focaccię. Np.... ⇖ 55
Na moim blogu znajdziesz kilka przepisów na focaccię. Tym... ⇖ 40