Faszerowany bakłażan w sosie pomidorowym (z patelni)

Bardzo lubie faszerowac baklazany, ale zawsze pieka sie w piekarniku, nigdy nie dusilam ich na patelni. Dzis sprobowalam wlasnie tego sposobu, i mam oto na obiad bardzo pyszne, bardzo aromatyczne i soczyste danie, czyli takie baklazany, jakie najbardziej lubie.Skladniki na 1 duza lub 2 mniejsze porc...
Zobacz również...
Tym razem mam dla Was przepis na (chyba) najprostsze ciasteczka owsian... ⇖ 3
Tradzik dla niektorych potrafi byc straszna zmora. Niedawno ukazala si... ⇖ 1
Jak sie zmotywowac do pracy to od jakiegos czasu bardzo czesto wpisyw... ⇖ 5
Ostatnio mam taki moment w zyciu, ze brakuje mi weny do wszystkiego. W... ⇖ 11
Zupa krem z BrokulBrokul ma wlasciwosci odzywcze, dlatego staram sie r... ⇖ 5
Makaron z papryczka chili, czosnkiem i oliwaMakaron z papryczka chili,... ⇖ 0
W tej zupie jest wszystko co najlepsze.Przepis pochodzi z ksiazki &quo... ⇖ 6
Tabliczka czekolady-moze dac poczatek niezwyklemu deserowi, ten puszys... ⇖ 4
Skladniki:jajka 4 sztuki, cukier 1 szklanka, olej rzepakowy 1/2 szklan... ⇖ 16