Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 25
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 19
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 17
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 21
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 41
21. Pudding z tapioki z karmelizowanym rabarbarem i domową krówką
Sezon na rabarbar uważam za otwarty. Ba! On jest już dawno w pełni. Rabarbar dodaje się do ciast, kompotów czy lemoniad, ale jak dla mnie, najlepiej smakuje karmelizowany. To warzywo często jest niedoceniane. Dużo osób ma obawy przed używaniem go w swojej kuchni, ponieważ zwykle kojarzy się z mocno kwaśnym, dominującym smakiem. Myślę, że podany z neutralnym puddingiem...
Przepisy z bloga
Czy tylko ja slyszalam pocieszajace twierdzenie, ze lato... ⇖ 598
Czy tylko ja słyszałam pocieszające twierdzenie, że... ⇖ 215
Sa pyszne. Robi sie je w mgnieniu oka. Zawieraja skladniki,... ⇖ 626
Z czym kojarza sie wypieki bez dodatku tluszczu? Mi z... ⇖ 719
Z czym kojarzą się wypieki bez dodatku tłuszczu? Mi z... ⇖ 189
Sezon na rabarbar uwazam za otwarty. Ba! On jest juz dawno... ⇖ 658
Sezon na rabarbar uważam za otwarty. Ba! On jest już... ⇖ 227