Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 20
Bakłażany po bałkańsku
Bakłażany to znakomite, przepyszne warzywo, niedoceniane a szkoda.Smakuje wybornie choć po ugotowaniu mają taki szarobury kolor, smak przebija jednak ten kolor.Warto je zajadać na wszelakie sposoby.Czy próbowaliście już arabskiej pasty baba ghannouj czyt. ganusz? jeszcze nie? to zachęcam, jest rewelacyjna.Dziś natomiast bakłażany podamy po bałkańsku.Jak byliśmy na Bałkanach w...
Przepisy z bloga
Omlet na śniadanie to idealne rozpoczęcie dnia. Można je... ⇖ 35
Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 138
Co to jest kapsalon? już wyjaśniam: Kapsalon to bardzo... ⇖ 32
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 69
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 33