Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 33
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 40
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 56
Bazyliowe masło
1 kubek smietany 400 ml kremowka 30 %1 peczek BazyliSol szczyptaŚmietane przelewam do miski od blendera i miksuje tak dlugo az oddzieli sie maslanka od masla. Odlewam ja i przelewam maslo zimna woda. Wode rowniez odlewam i dodaje listki Bazyli swiezej. Blenderuje maslo dalej. Na koncu dodaje sol. Maslo przekladam do foli aluminiowej i odstawiam do zamrazalnika na 3 h. Wyjmuje, odwijam z fol...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 481
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 266
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 431
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 282
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 258