Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 10
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 14
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 38
Bezglutenowa tarta z kwiatami cukinii
Bezglutenowa tarta na spodzie migdałowo kukurydzianym. Wykorzystałam chrupki kukurydziane o smaku cebuli. Do farszu dodałam ser ricotta, cukinię i kwiaty. Tarta jest krucha i bardzo delikatna. Kwiaty cukinii i dyni można wykorzystać na wiele sposobów do czego zachęcam. spód migdałowy:160 g migdałów70 g chrupek kukurydzianych cebulowych40 g masłasól, pieprz2 żółtka farsz:2...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 480
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 266
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 431
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 282
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 258