Najnowsze przepisy
Ciasto brzoskwiniowa fantazja to super pomysł na smaczny... ⇖ 19
Roladki z tortilli w koperku to przepyszna i kreatywna... ⇖ 10
Sałatka z selerem konserwowym i czerwoną fasolą to super... ⇖ 10
BIGOS Z KISZONEJ KAPUSTY Z WOLNOWARU
Zazwyczaj gotuję bigos mieszając kapustę białą z kiszoną tradycyjnie w garnku. Dziś jednak postawiłam na bigos tylko z kapusty kiszonej z wolnowaru. Z dodatkiem dużej ilości kiełbasy, suszonych podgrzybków i śliwek. Wyszedł rewelacyjny, treściwy, aromatyczny i lekko kwaśny. Od razu większość zamknęłam w słoiki i będzie idealny na tzw. czarną godzinę :)Składniki:* 2 kg...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 204
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 268
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 268
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 307
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 315