Najnowsze przepisy
Schab gotowany z ziołamiSchab gotowany w aromatycznym... ⇖ 20
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 18
BISZKOPT KAKAOWY
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo wysoki, delikatny, puszysty, a w dodatku ma bardzo intensywny kakaowy smak. Dodatek wody sprawia, że jest też wilgotny i nie trzeba go już nasączać podczas przekładania kremem. Przepis ten jest dla mnie niezawodny, biszkopt zawsze się udaje i nie opada. Doskonale komponuje się z kremem śmietankowym i owocami, ale tak naprawdę...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 198
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 260
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 264
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 301
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 312