Najnowsze przepisy
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 10
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 10
Proste, smaczne i łatwe w wykonaniu ciasto biszkoptowe na... ⇖ 73
Boczek wieprzowy wędzony w garnku.
Boczek wieprzowy ze skórą uwędzony w garnku na zrębkach olchy.Surowiec:świeży boczek wieprzowy ze skórą 1,5 kgPeklowanie:peklosól 80 g/litr wodyWykonanie:Wymyte kawałki boczku osuszamy papierowymi ręczniczkami. Wyparzamy kamienny garnek. W garnku układamy kawałki boczku, zalewamy solanką zrobioną z litra zimnej wody i peklosoli. Garnek przykrywamy i wstawiamy do lodówki na...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 51
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 38
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 64
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 51
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 40
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 62