Najnowsze przepisy
Ciepłe dni w końcu nadeszły, a co z tym idzie można na... ⇖ 5
Semiwegetarianizm to coraz popularniejsza forma diety,... ⇖ 7
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 13
Grillowane szpadki z kurczakaGrillowane szpadki z kurczaka... ⇖ 8
Propolis, znany jako naturalny skarb pszczół, od wieków... ⇖ 15
Wędzony schab z gara.

Wieprzowy schab uwędzony w garnku na zrębkach z olchy.Składniki:wieprzowy schab 1 kgwoda 1 litrpeklosól 60 gprzędza wędliniarskaZalewa peklowa:peklosól 80 gcukier 10 gwoda 1 litrWykonanie solanki, peklowanie:Do litra zimnej wody dodajemy peklosól, cukier i mieszamy do rozpuszczenia. Zimną solanką zalewamy mięso w pojemniku. Mięso musi być całkowicie zalane. Peklujemy 5 dni.Osuszanie:Po okresie peklowania osznurowujemy mięso i wieszamy na kiju. Osuszamy przez kilka godzin...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 133
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 160
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 101
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 113
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 739
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 637
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 616
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 479
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 380
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 360
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 292
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 262
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 261