Najnowsze przepisy
Bardzo wilgotny, sycący i delikatny skrynik bananowy z... ⇖ 24
Pierogi z kaszanką i paloną kaszą gryczaną Uwielbiam... ⇖ 20
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 35
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 37
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 11
Bułki z przedziałkiem na podmłodzie z kurkumą, pokrzywą i czarnuszką

Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa. Możemy dodawać do ciasta różne rośliny: pokrzywę, liście mniszka, krwawnik, rukolę, młode liście rzodkiewki , tymianek, natkę pietruszki i wiele innych. Zawsze to jakiś dodatek witamin, minerałów czy błonnika.Bułki wyszły smakowite, część można zamrozić i w razie potrzeby wyjąć. PolecamBułki z przedziałkiem na podmłodzie z kurkumą, pokrzywą i czarnuszkąZaczyn poolish / podmłoda /wieczór dzień przed...
Przepisy z bloga
Pięknie wygląda drzewo lipy w okresie kwitnienia, można... ⇖ 59
Tak przygotowany syrop pozwoli nam uaktywnić substancje... ⇖ 99
Wiosna jest to czas na urozmaicenie domowego pieczywa.... ⇖ 82
Ptysie z kremem karpatkowym, który mi najlepiej smakuje... ⇖ 142
Świetny sernik, po upieczeniu nie opada jest prosty jak... ⇖ 175
Wykorzystałam do pasztetu zamrożone wcześniej części z... ⇖ 115
Chleb bardzo udany:) Polecam go domowym piekarzom.Ciasto... ⇖ 128
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1850
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 939
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 879
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 587
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 527