Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 26
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 20
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 19
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 22
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 41
CANNELLONI ZE SZPINAKIEM
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem jest jednym z moich ulubionych wegetariańskich dań. Zazwyczaj zapiekam je w sosie pomidorowym, ale jeśli lubicie nieco bardziej śmietanowe smaki możecie je przygotować z beszamelem.2 porcjeSkładniki:320 g mrożonego szpinakugałka mozzarelli1 ząbek czosnku, posiekany180 g ricotty1/4-1/2 szklanki startego parmezanu1...
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 630
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 3022
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 684
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 577
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1310
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 715