Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 9
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 54
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 19
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 45
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 53
Charred mackerel linguine with rocket and almond, aged Parmesan and lemon
Zapraszam Zweglona makrela, linguine z rukola i migdalami, parmezan i cytryna. Robert Thompson Byl w 2007 roku najmlodszym brytyjskim szefem kuchni, ktoremu przyznano gwiazdke Michelin. Osiagnal to w Winteringham Fields, Lincolnshire, zanim ponownie zdobyl gwiazdke w restauracji Hambrough w Ventnor na wyspie Wight. Thompson opuscil Hambrough w 2013 r. aw 2014 r. rozpoczal prace w... Czytaj dalej
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 788
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 682
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 616
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 780