Najnowsze przepisy
Lekka surówka z młodą kapustą i rzodkiewką to świetny... ⇖ 9
3 Pyszne Sałatki na Majówkę do Grillowania + Porada, Jak... ⇖ 8
Ciasto z musem z mango to prawdziwa uczta dla podniebienia!... ⇖ 10
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 12
Sałatka do grilla w 5 minut to idealne rozwiązanie dla... ⇖ 34
Zapraszam was dziś po przepis na niezwykle pyszną... ⇖ 18
Parmigiana di Melanzane
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z mozzarella i parmezanem. To jedna z najbardziej znanych wloskich potraw. Poczatki tego dania sa, jak zwykle to bywa, sporne, zarowno Sycylia, jak i Campania twierdza, ze je stworzyly, i prawdopodobnie oba te twierdzenia sa prawdziwe, choc bardziej prawdopodobne jest przypuszczenie, ze danie narodzilo sie na Sycylii, gdzie Arabowie... Czytaj dalej...
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 788
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 681
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 615
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 780