Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 15
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 22
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 42
Chinkali z łososiowym tatarem
Kolejny raz kuchnia gruzinska zawitala w nasze skromne progi. Teraz do naszych bram zastukal tatar z lososia. Skladniki400 g maki pszennej 650 bio1 lyzka masla220 ml wrzatku500 g tatara z lososiaPrzygotowanieWe wrzatku rozpuszczamy maslo. Dodajemy do maki i wyrabiamy na gladko. Rozwalkowujemy na 1 mm, wykrawamy krazki przy pomocy kieliszka do martini.Na srodek kazdego ukladamy po lyzeczce f...
Przepisy z bloga
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 96
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 98
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 76