Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 28
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 35
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 48
Chinkali
Chinkali, to przysmak Gruziński. Trochę podobny do naszych pierogów, jednak w przeciwieństwie do nich, nadziewa się je surowym mięsem. Podczas gotowania w ich wnętrzu powstaje aromatyczny i bardzo smaczny bulion.Jedzenie Chinkali rozpoczyna się od nadgryzienia kawałka sakiewki i wypicia wytworzonego bulionu, a dopiero potem zjada się resztę.Ponieważ nie przepadam za smakiem czerwonego...
Przepisy z bloga
Witajcie Kochani. Ostatni dodany na blogu wpis pokazuje... ⇖ 299
Nigdy wcześniej jakoś szczególnie za masłem orzechowym... ⇖ 209
Bardzo prosta i smaczna zupa pomidorowo paprykowa. Można... ⇖ 265
Warzywa na naszych talerzach powinny dominować nad resztą... ⇖ 268
Kiedy jeszcze nie byłam na mojej diecie, zdarzały mi się... ⇖ 287