Najnowsze przepisy
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 15
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 14
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 6
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 3
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 12
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 9
Chleb pszenno - żytni z ziarnami na drożdżach w proszku
Tym razem upieklam chleb pszenno - zytni z dodatkiem nasion slonecznika i siemienia lnianego. Zamiast zakwasu uzylam drozdzy w proszku.W efekcie powstal chlebek o chrupiacej skorce i miekkim wnetrzu.Skladniki:2 szklanki maki pszennej0,5 szklanki maki zytniej do wypieku chleba1,5 lyzeczki solilyzeczka drozdzy w proszkuszklanka cieplej wody2 lyzki oleju2 lyzki nasion slonecznikalyzka siemienia lnian...
Przepisy z bloga
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 83
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 87
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 356