Najnowsze przepisy
Przepis na kruche rogaliki nadziane powidłami. Ciasto jest... ⇖ 9
Ciasto brzoskwiniowa fantazja to super pomysł na smaczny... ⇖ 39
Roladki z tortilli w koperku to przepyszna i kreatywna... ⇖ 17
CHLEB PSZENNY NA ZACZYNIE POOLISH
Chleb pszenny na zaczynie poolish smakuje podobnie do pieczonego na zakwasie. Ma chrupiącą skórkę z zewnątrz i miękki środek. Mimo tego, że jego przygotowanie zajmuje trochę czasu to gwarantuję, że warto. Zaczyn najlepiej przygotować wieczorem, rano wymieszać ciasto właściwe a w południe można cieszyć się już pysznym, świeżutkim bochenkiem chleba a zapach, który unosi się...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 204
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 268
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 268
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 307
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 315