Najnowsze przepisy
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 3
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 13
Ciecierzyca po bretońsku z paprykową nutą
Jednogarnkowe, aromatyczne danie na bazie bogatej w bialko chrupiacej ciecierzycy, pachnacej wedzonki i zdrowych warzyw z duza iloscia czerwonej papryki to swietna propozycja na rozgrzewajacy i sycacy obiad.Skladniki:350g ciecierzycy300g szynki wedzonej200g kielbasy wedzonej100g wedzonego boczku3 czerwone papryki1 puszka pomidorow krojonych2 cebule3 zabki czosnku330ml bulionu drobiowego200g koncen...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 433
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 513
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 499
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 488
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 658