Najnowsze przepisy
Pieczone ratatouille – warzywny obiad z piekarnika... ⇖ 17
Cantuccini bez cukru, z syropem piernikowym i migdałami.... ⇖ 17
Francuska karpatka z musem brzoskwiniowo-marchewkowym

Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym kremem, przekładana orzeźwiającym musem z brzoskwiń i marchewki to idealne ciasto na długie pogawędki przy filiżance kawki.Składniki:2 płaty ciasta francuskiego1 jajkocukierolej do wysmarowania formyMasa śmietanowa:800ml śmietany 36%5 łyżek cukru pudru2 łyżeczki żelatynyMus brzoskwiniowo-marchewkowy:250ml soku z...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 700
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 756
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 747
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 721
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 910
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 878
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 840
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1286
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 499
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 444
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 353
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 326
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 311
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 306