Najnowsze przepisy
W dzisiejszym zabieganym świecie, gdzie stres i napięcie... ⇖ 3
Kiedy myślimy o drobnych dolegliwościach skórnych,... ⇖ 6
Kiedy ostatni raz zastanawiałeś się, co dzieje się z... ⇖ 10
Przed Wami Snickerdoodles wg Nigelli, czyli klasyczne,... ⇖ 17
Makaron z truskawkami w wersji inspirowanej Igą Świątek... ⇖ 11
Ta szybka surówka z sałaty lodowej jest przepyszna!... ⇖ 18
Kanapki z cukinii i parmezanu wyjątkowo przypadły mi do... ⇖ 34
Czekoladowa tarta z limonkowymi lodami

Zapraszam Pascal Aussignac Pochodzi z Tuluzy w poludniowo-zachodniej Francji, gdzie foie gras, kaczka, dobre wina i Armagnac sa na porzadku dziennym. Trenowal z francuskimi mistrzami kuchni, w tym Gerardem Vie, Alainem Dutournier i Guyem Savoyem. Jego zamilowanie do jedzenia, innowacji i obsesyjna dbalosc o najdrobniejsze szczegoly zachwycaja milosnikow jedzenia i krytykow w Londynie od 1998... Cz...
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1009
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 922
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 848
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1032
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 818
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 848
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1811
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 915
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 854
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 578
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 502
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 483