Czekoladowa tarta z limonkowymi lodami
Źródło: https://rafalcookamateur.wordpress.com/2019/08/17/czekoladowa-tarta-z-limonkowymi-lodami-u-r/
Zapraszam Pascal Aussignac Pochodzi z Tuluzy w poludniowo-zachodniej Francji, gdzie foie gras, kaczka, dobre wina i Armagnac sa na porzadku dziennym. Trenowal z francuskimi mistrzami kuchni, w tym Gerardem Vie, Alainem Dutournier i Guyem Savoyem. Jego zamilowanie do jedzenia, innowacji i obsesyjna dbalosc o najdrobniejsze szczegoly zachwycaja milosnikow jedzenia i krytykow w Londynie od 1998... Cz...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 9
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 15
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 12
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 14
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1060
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 963
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 906
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1087
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 887
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 899
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 74
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 52









































