Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 7
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 53
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 19
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 44
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 53
Czekoladowa tarta z limonkowymi lodami
Zapraszam Pascal Aussignac Pochodzi z Tuluzy w poludniowo-zachodniej Francji, gdzie foie gras, kaczka, dobre wina i Armagnac sa na porzadku dziennym. Trenowal z francuskimi mistrzami kuchni, w tym Gerardem Vie, Alainem Dutournier i Guyem Savoyem. Jego zamilowanie do jedzenia, innowacji i obsesyjna dbalosc o najdrobniejsze szczegoly zachwycaja milosnikow jedzenia i krytykow w Londynie od 1998... Cz...
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 788
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 682
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 616
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 780