Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 6
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 20
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 48
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 38
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 56
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 92
DOMOWA PEKTYNA JABŁKOWA
Jesli jeszcze nie slyszeliscie o pektynie, albo kupujecie gotowca w proszku, to jest to wpis dla was. Pektyna ze wzgledu na swoje zelujace wlasciwosci jest niezbedna, by powstal nieleisty , zwarty dzem, taki jaki uzyskujemy po dodaniu zelatyny. Moze byc ona rowniez wykorzystana do przygotowania galaretki. Niektore owoce, jak jablka, porzeczki, czy agrest zawieraja duze ilosci pektyny i nie jest p...
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 630
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 3041
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 687
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 577
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1310
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 715