Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 23
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 23
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 31
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 38
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 24
Dorsz pod orzechowo – pietruszkową kruszonką z kolorową salsą
Filet z dorsza pieczony z chrupiaca niezwykle aromatyczna kruszonka na bazie pachnacej natki z pietruszki, orzeszkow ziemnych i orzezwiajacej limonki to ciekawy pomysl na podanie klasycznej ryby w nowatorskiej odslonie. Skladniki:800g fileta z dorszaolej rzepakowy do wysmarowania naczyniaMarynata do ryby:30ml soku z cytryny1 lyzeczka swiezego startego imbiru2 lyzki oleju rzepakowegosol morskapiepr...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 431
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 511
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 497
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 488
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 656