Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 21
Dorsz pod piniowo-ziołową kruszonką z kolorową salsą
Filet z dorsza pieczony z chrupiaca niezwykle aromatyczna kruszonka na bazie pachnacej swiezej natki z pietruszki, rukoli, kopru, orzeszkow piniowych i orzezwiajacej limonki, podany z egzotyczna, kolorowa salsa to ciekawy pomysl na przygotowanie klasycznej ryby w nowatorskiej odslonie. Skladniki:800g fileta z dorsza4 lyzeczki przyprawy do ryb i owocow morza Natur Vegeta60g orzechow piniowych...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 431
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 511
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 497
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 487
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 656