Najnowsze przepisy
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 17
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 1
Szukasz inspiracji na letnią przekąskę, która zachwyci... ⇖ 18
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 16
Dżem czereśniowy bez konserwantów
Kolejna odslona czeresni, dzisiaj w postaci dzemu. Robiony tradycyjna metoda, bez chemii. Wymaga wiecej pracy ale jest on zdecydowanie zdrowszy. Skladniki:700 g wydrylowanych czeresni (lub wielokrotnosc)350 g cukru (lub wielokrotnosc) Wykonanie:Umyte i wydrylowane wkladamy do garnka lub wysokiej patelni. Czeresnie zasypujemy cukrem na okolo 1 godzine, az zaczna puszczac sok. Po tym czasie podgrze...
Przepisy z bloga
Witajcie po dłuższej przerwie. Jakoś nie mam ostatnio... ⇖ 513
Sezon na rabarbar w pełni. Zastanawiałam się co z niego... ⇖ 778
Witajcie po przerwie. W tym roku obrodzily brzoskwinie... ⇖ 574
Zapewne wszyscy znacie ten ser. Niektorzy pamietaja go z... ⇖ 655
Upaly troche odpuscily, ale tylko na kilka dni. Przy... ⇖ 653
Kolejna odslona szparagow. Dzisiaj w formie zupy. Dodatkowo... ⇖ 620