Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 55
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 127
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 90
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 23
Dżem z jabłek i nieobranej pigwy po odlaniu syropu
Wchodzimy na wyżyny ZERO WASTE! Udało mi się zagospodarować nieobraną pigwę po odlaniu powstałego z niej syropu. Przepis na sok z pigwy znajdziecie tutaj.Dlaczego nieobrana pigwa?Po pierwsze jest zdecydowanie szybciej!Po drugie wykorzystałam kawałki pigwy z powstałego syropu.Po trzecie wyczytałam, że skórka pigwy ma największe właściwości antyoksydacyjne.Zatem...
Przepisy z bloga
Nie wiem czy jest coś co mój mąż lubi jeść bardziej... ⇖ 1249
Jestem parmezanoholikiem (nie sądzę, żeby takie słowo... ⇖ 353
Czyszczenie lodówki, zamrażarki, szafek to moje zajęcie... ⇖ 349
Ilość pomidorków koktajlowych nas lekko zaskoczyła.... ⇖ 311
Uwielbiam w okresie zimowym przygotowywać barszcz... ⇖ 462
Bardzo lubię szybkie dania, szczególnie takie, które nie... ⇖ 693