Najnowsze przepisy
Grillowany łosoś z salsą mango Zapraszam was dzisiaj do... ⇖ 34
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 63
FARSZ Z MIĘSA ROSOŁOWEGO Z PRAŻONĄ CEBULKĄ- IDEALNY DO PIEROGÓW, KROKIETÓW, PASZTECIKÓW
Czy u Was też często zostaje dużo niezjedzonego mięsa z rosołu? Przyznam, że u mnie jest tego zawsze sporo, więc mięso to zwyczajnie mrożę a po uzbieraniu większej ilości przygotowuje pierogi, krokiety albo paszteciki. Mięso wystarczy tylko zmielić, przyprawić i pyszny farsz gotowy :)Składniki:* około 600 g mięsa drobiowego z rosołu (bez kości)* 3 łyżeczki prażonej cebulki...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 203
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 266
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 266
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 305
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 314