Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 36
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 87
Farsz z pieczarek.
Przepyszny farsz, który można wykorzystać do pasztecików, krokietów, pierogów, uszek i kotletów mielonych.Składniki:pieczarki 60 dagcebula 3 szt.natka pietruszkisól do smakupieprz do smakuolej 3 łyżkiWykonanie farszu:Umyte pieczarki trzemy na wiórki, cebulę kroimy w kostkę. Na rozgrzaną patelnię wlewamy olej i dodajemy posoloną cebulę. Cebulę smażymy do ładnego jej...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 36
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 28
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 49
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 155
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 38