Najnowsze przepisy
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 23
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 27
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 5
Frytki z marchewki

Na samoistne zajadanie lub jako dodatek do pieczonego drobiu.Skladniki:500 g marchewek50 ml oliwy z oliwek2 lyzki sezamusol, pieprzPrzygotowanie:Marchewki obieramy, kroimy w grubsze slupki. Mieszamy z oliwa i sezamem. Doprawiamy sola i pieprzem.Rozkladamy na blaszce wylozonej papierem do pieczenia.Zapiekamy 45 min. w temperaturze 200°C
Przepisy z bloga
Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na... ⇖ 85
Nie jest to post sponsorowany, a jednie sugestia dotycząca... ⇖ 59
Kiedy mam ataki na gotowanie, a to zdarza się zazwyczaj w... ⇖ 88
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1844
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 936
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 875
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 585
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 519