Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 15
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 22
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 42
Frytki z pasternaku karmelizowane w syropie klonowym
Jak wiecie, w Irlandii kiszone i marynowane warzywa nie ciesza sie takim uznaniem jak w Polsce. Tradycyjnie marynuje sie wlasciwie tylko buraczki, ktore sa pozniej skladnikiem popularnej salatki lub wykorzystuje sie je jako dodatek do tostow. W przecietnym sklepie na polce mozna znalezc jeszcze niemieckie korniszony i kiszona kapuste. Co wiec Irlandczycy jedza zima do […]
Przepisy z bloga
Kolega kiedyś mnie zapytał, czy my jemy tylko wymyślne,... ⇖ 371
Na pewno kiedyś już wspominałam, dlaczego nie przepadam... ⇖ 369
Ciąg dalszy kulinarnej wycieczki do Japonii na naszym... ⇖ 447
Zima raczej skłania do ciepłych i pożywnych zup niż do... ⇖ 420