Gołąbki pekińskie.

Dziś pokażę Wam delikatniejszą odsłonę klasycznych gołąbków. A dlaczego? Otóż zmienimy kapustę! Co nam trzeba? 1 duża kapusta pekińska 300ml koncentratu pomidorowego 600g mięsa mielonego- z szynki 150g ryżu 2 jajka 4 łyżki bułki tartej sól i pieprz garść suszonych grzybków 0,5l wody Robimy! Ryż gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Lekko studzimy....
Najnowsze przepisy
Sos chrzanowy od zawsze gościł na wielkanocnym stole... ⇖ 8
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 19
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Wow, dawno tak się nie bawiliśmy! Ale to nie jest... ⇖ 50
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 54
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 40
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 39
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 38
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 37