Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 19
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 29
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 56
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 41
Golonka bez kości i skóry, parzona w szynkowarze.
Chude mięso z wieprzowej golonki, peklowana na mokro 5 dni według tabeli Dziadka , parzone w szynkowarze.Surowiec:golonka bez kości i skóry 1,3 kg.cukier 11 gpeklosól 60 gczosnek 3 ząbkiliść laurowy 3 szt.ziele angielskie 6 - 8 sztukwoda 500 mlWykonanie:Umyte mięso peklujemy według tabeli Dziadka 5 dni. Umieszczamy w szynkowarze i na 24 godziny wstawiamy do lodówki. Po tym...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 36
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 40
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 29
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 50
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 156
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 40