Najnowsze przepisy
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 18
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 13
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 31
Szybkie i proste do przygotowania, bezproblemowe i tylko z... ⇖ 21
Grzanki ziołowo-czosnkowe
Grzanki ziołowo-czosnkowe Grzanki najczęściej wykorzystuje się do sałatek oraz zup kremów. Idealnie do ich zrobienia nadaje się praktycznie każde pieczywo nawet czerstwe, jednak do uzyskania największej chrupkości polecam pieczywo pszenne. Grzanki można przechowywać około 7 dni w szczelnie zamkniętym pojemniku aby nie straciły swojej chrupkości. Poniżej przedstawiam wam przepis na nasze chrupiące grzanki z estragonem...Czytaj więcej
Przepisy z bloga
Świeżo wyciskany sok z pomarańczy Sok pomarańczowy to... ⇖ 45
Spaghetti aglio, olio e peperoncino Spaghetti aglio, olio e... ⇖ 264
Wściekły pies Na świecie znany jako Mad Dog, jak każdy... ⇖ 420
KOTLET SCHABOWY Jest to chyba najbardziej charakterystyczne... ⇖ 535
PIECZONA PERLICZKA Sama perliczka pochodzi z Afryki, lecz... ⇖ 439