Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 25
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 14
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 29
Hummus
Dla wszystkich miłośników ciecierzycy nie ma lepszej pasty niż hummus. Jedyny problem to dobry i mocny blender - ja muszę pod koniec blendowania czekać aż mój blender trochę ostygnie, ale mimo to już kilka razy go przygotowywałam.Składniki:½ szklanki ciecierzycy (1,5 szklanki po ugotowaniu)3 łyżki pasty tachini1 ząbek czosnku (zmiażdżony)2 łyżki soku z cytryny3-4 łyżki wody...
Przepisy z bloga
Pyszne i szybkie danie. Wystarczy ulubiony makaron, pesto z... ⇖ 606
Kolejna wersja placków ziemniaczanych, uwielbiana przez... ⇖ 498
To babeczki z przepisu mojej babci. Odkąd pamiętam zawsze... ⇖ 788
Troczę inny sposób na pastę jajeczną. Ostatnio jak... ⇖ 466
Ciasteczka te znajdą się wśród najczęściej pieczonych... ⇖ 526
Czosnek niedźwiedzi jest niesamowity, nie tylko pyszny ale... ⇖ 622