Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 40
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 35
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 37
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 32
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 59
Jagodzianki orkiszowe odrywane
Sezon na jagody w pelni. Swoje kupilam na targu i zamiast koktajlu upieklam jagodzianki z maki orkiszowej jasnej. Odrywane, wyrastaly w tortownicy, dzieki czemu nie popekaly, choc ja lubie te popekane.Skladniki:500 gram maki + do podsypywania3 zoltkacukier trzcinowy nierafinowany ok 3/4 szklankipol kostki drozdzy ( u mnie 50 gram) niepelna szklanka cieplego mlekapol kostki rozpuszczonego mas...
Przepisy z bloga
Będziecie zachwyceni tym przepisem. Ja jestem. Zaczęłam... ⇖ 72
Pierogi pomidorowe z pysznym farszem ze szpinaku, sera i... ⇖ 49
Na moim blogu znajdziesz kilka przepisów na focaccię. Np.... ⇖ 55
Na moim blogu znajdziesz kilka przepisów na focaccię. Tym... ⇖ 41