Najnowsze przepisy
Grillowany łosoś z salsą mango Zapraszam was dzisiaj do... ⇖ 30
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 58
Kacapoły lasowiackie z serem.
Kacapoły to kluski z masy ziemniaczanej, faszerowane twarogiem. Gotuje się je tak jak pyzy w osolonej wodzie, podaje się okraszone skwarkami lub cebulką. danie z kuchni podkarpackiej.Składniki na 9 kacapołów:ziemniaki 2 kgtwaróg 30 dagjajko 1 szt.sólpieprz ziołowyboczek wędzony 10 dagcebula 1 szt.tłuszcz do smażeniaWykonanie:Ziemniaki obieramy, płuczemy w zimnej wodzie. Połowę...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 41
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 40
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 31
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 50
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 156
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 41