Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 27
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 32
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 36
Kaczka z brzoskwiniami i nutą pomarańczy
Kaczka to klasyka i symbol polskiej kuchni. Pieczona kaczka z chrupiaca skorka z aromatycznymi ziolami, pachnaca owocowa nuta pomaranczy i slodkich brzoskwin, to swietny pomysl na wykwintny niedzielny obiad.Skladniki:1 kaczka (2kg)1/2 szklanki bulionu drobiowego2 marchewki1 cebula4 liscie laurowe3 lyzeczki suszonego tymianku3 lyzeczki suszonego rozmarynupieprzsololej Zalewa brzoskwiniowa:1 puszka ...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 430
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 511
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 497
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 487
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 655