Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 60
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 141
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 104
Kaczka z jabłkami i żurawiną
Kaczka to klasyka i symbol polskiej kuchni. Pieczona kaczka z chrupiaca skorka z aromatycznymi ziolami, pachnaca owocowa nuta zurawiny i dojrzewajacych w sloncu jablek, to swietny pomysl na obiadowe danie swiateczne, a takze rodzinny wykwintny obiad.Skladniki:1 kaczka (2,5kg)1kg jablek150g zurawiny3 lyzeczki suszonego tymianku2 lyzeczki majeranku1 szklanka czerwonego wytrawnego winasololej Wykonan...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 431
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 511
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 497
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 487
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 655