Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 39
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 34
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 36
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 31
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 58
Karp smażony w panierce
Tradycyjny karp wigilijny, smażony w chrupiącej panierce. Karp to klasyczne danie, które jest obecne na każdym świątecznym stole. Panierowany w bułce lub tylko w mące, dobrze przyrządzony na patelni karp jest delikatny i kremowy, lekko słodki w smaku. Przypomina nieco gotowane mięso z kurczaka. Dlaczego przyjęło się więc przekonanie, że karp zawsze cuchnie mułem? W przepisie postaramy odpowiedzieć na to oraz na kilka innych pytań dotyczących przyrządzania karpia. Karp...
Przepisy z bloga
Kremowa, delikatna cukinia ze śmietaną i czosnkiem, to... ⇖ 40
Jak zrobić dobry twarożek domowy z zielonym ogórkiem,... ⇖ 52
Hawajska sałatka makaronowa, czyli Aloha na talerzu. Ten... ⇖ 104
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka z kalafiora i brokułów... ⇖ 114