Najnowsze przepisy
Jedno z naszych ulubionych ciast na upały. Robię je... ⇖ 41
Och, jak my uwielbiamy kanapki z tą pastą! Robię ją... ⇖ 20
Kiełbasa żywiecka bez wędzenia Kiełbasa żywiecka bez... ⇖ 18
KARPATKA Z KREMEM BUDYNIOWYM I NADZIENIEM JAGODOWYM
Karpatka to ciasto wykonane z ciasta parzonego, przełożone kremem budyniowym. Moja wersja dodatkowo wzbogacona została o nadzienie jagodowe. Nazwa karpatka pochodzi od tego, że ciasto podczas pieczenia pięknie, nierówno wyrasta, tworząc góry. Wygląda bardzo efektownie a smakuje tak samo dobrze jak wygląda. Moja rodzina i znajomi uwielbiają to ciasto a jak jest u Was?Składniki na...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 204
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 268
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 268
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 307
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 315