Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 30
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 37
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 48
Kluski śląskie z batatów, z sosem wołowym
Jak to w zyciu bywa, upieklo nam sie za duzo batatow do jednego z dan. Nie myslac wiele, postanowilismy zrobic maly eksperyment. Do tego ligawa i kolejny pomysl. Polecamy ;)Skladniki1 kg batatow250-300 g maki ziemniaczanej400 g ligawy wolowej1 duza cebula5 zabkow czosnku50 ml oleju rzepakowego2 lyzki sosu sojowego500-700 ml bulionu wolowego2 lyzki sosu ostrygowegocukier palmowy1 pelna lyzka makina...
Przepisy z bloga
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 96
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 98
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 76