Najnowsze przepisy
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 9
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 21
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 22
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 12
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 14
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 12
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 12
Kluski śląskie z batatów, z sosem wołowym

Jak to w zyciu bywa, upieklo nam sie za duzo batatow do jednego z dan. Nie myslac wiele, postanowilismy zrobic maly eksperyment. Do tego ligawa i kolejny pomysl. Polecamy ;)Skladniki1 kg batatow250-300 g maki ziemniaczanej400 g ligawy wolowej1 duza cebula5 zabkow czosnku50 ml oleju rzepakowego2 lyzki sosu sojowego500-700 ml bulionu wolowego2 lyzki sosu ostrygowegocukier palmowy1 pelna lyzka makina...
Przepisy z bloga
Dodatkowa obróbka w postaci pieczenia, przenosi danie na... ⇖ 84
Nie jest to post sponsorowany, a jednie sugestia dotycząca... ⇖ 53
Kiedy mam ataki na gotowanie, a to zdarza się zazwyczaj w... ⇖ 87
Pomysł na treściwe bezmięsne danie. Od razu zaznaczę,... ⇖ 90
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1752
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 885
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 840
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 483