Najnowsze przepisy
Sos tzatziki z polskim akcentem Doskonały do mięs z... ⇖ 2
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 2
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 3
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 4
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 13
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 15
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 7
Kolorowa sałatka z pęczakiem i jogurtem
Ekonomia w kuchni! Czyli sposob na eksploatacje resztek lodowkowychTematem przewodnim dzisiejszego przepisu bedzie: ekonomia w kuchni! Czyli sposob na eksploatacje resztek lodowkowych. No bo przeciez kazda szanujaca sie kucharka ani grama jedzenia nie powinna marnowac. Wszystko da sie wykorzystac i w jadlospis apetycznie wkomponowac.Zostalo mi z wczorajszego obiadu pol szklanki peczaku gotowanego....
Przepisy z bloga
Skarby lata zamkniete w sloiku na zimeDo gruszek wekowanych... ⇖ 852
Ekonomia w kuchni! Czyli sposob na eksploatacje resztek... ⇖ 688
Obiad szybki, prosty i sycacy!Tarta wytrawna to jeden z... ⇖ 777
Talerz goracej zupy - idealnie ogrzewa podczas jesiennej... ⇖ 708
Zupa wprost idealna na jesienne kaprysy pogodowe!Buro i... ⇖ 817
Ni to kawiarnia, ni piekarnia, ni bistro - ale to dziala!... ⇖ 704