Najnowsze przepisy
Czy można inaczej podać jajka sadzone? Pewnie, że tak a... ⇖ 10
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 51
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 31
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 46
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 69
kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI
kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 289
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 206
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 200
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 249