Mamy 231227 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Puszyste racuchy...

Puszyste racuchy...

Racuchy drożdżowe z rabarbarem obowiązkowo pojawiają... ⇖ 3

Jajka smażone inaczej

Jajka smażone inaczej

Czy można inaczej podać jajka sadzone? Pewnie, że tak a... ⇖ 10

Grillowana wątróbka z...

Grillowana wątróbka z...

Grillowana wątróbka z cebulą i jabłkiemGrillowana... ⇖ 19

Co zrobić z mascarpone?...

Co zrobić z mascarpone?...

Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 51

Focaccia jak obraz

Focaccia jak obraz

Włoska focaccia w nieco innym wydaniu, gdyż wyglądająca... ⇖ 33

GRILLOWANE TOSTY Z...

GRILLOWANE TOSTY Z...

Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 31

ROLADA BISZKOPTOWA Z...

ROLADA BISZKOPTOWA Z...

Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 46

ŁOSOŚ PIECZONY Z...

ŁOSOŚ PIECZONY Z...

Łosoś pieczony z ananasem w miodowej marynacie to nie... ⇖ 24

Genialny sernik z...

Genialny sernik z...

Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 69

Keto babeczki z...

Keto babeczki z...

Keto babeczki z czekoladą i cukinią to prawdziwa uczta... ⇖ 25

Wyświetlono: 867 razy

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI

kryształki ALG JAPOŃSKICH i KEFIR WODNY z PODWÓJNEJ FERMENTACJI Krótki wstęp o kryształkach alg japońskich: KRYSZTAŁKI ALG JAPOŃSKICH znane również jako algi morskie czy też algi japońskie to symbioza mikroorganizmów – drożdży i baketrii zdolnych do fermentacji. Odżywiają się cukrem, a w wyniku fermentacji osłodzonej wody...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

KOMBUCHA W SŁOJU Z...

KOMBUCHA W SŁOJU Z...

KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 289

ZIELONY KOKTAJL...

ZIELONY KOKTAJL...

ZIELONY KOKTAJL detoksykujący – moc owoców, warzyw... ⇖ 315

ciasto BLOK CZEKOLADOWY...

ciasto BLOK CZEKOLADOWY...

ciasto BLOK CZEKOLADOWY – hit uwielbiany przez... ⇖ 257

RECENZJA KSIĄŻKI:...

RECENZJA KSIĄŻKI:...

RECENZJA KSIĄŻKI: “WIELKIE OSZUTWO NA TALERZU.... ⇖ 157

KOMBUCHA i grzyb grzybek...

KOMBUCHA i grzyb grzybek...

KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 206

KOMBUCHA I GRZYBEK...

KOMBUCHA I GRZYBEK...

KOMBUCHA I GRZYBEK HERBACIANY – jaki słoik wybrać,... ⇖ 253

KOMBUCHA I GRZYBEK...

KOMBUCHA I GRZYBEK...

KOMBUCHA I GRZYBEK HERBACIANY nowe zdjęcia z naszej... ⇖ 350

CIASTECZKA PROTEINOWE Z...

CIASTECZKA PROTEINOWE Z...

CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 200

CIASTECZKA PROTEINOWE Z...

CIASTECZKA PROTEINOWE Z...

CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 249

KOMBUCHA (grzybek...

KOMBUCHA (grzybek...

KOMBUCHA (grzybek herbaciany), KEFIR WODNY (algi... ⇖ 211

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM