Najnowsze przepisy
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 0
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 1
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 3
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 5
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 12
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 6
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 75
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 154
RECENZJA KSIĄŻKI: “WIELKIE OSZUTWO NA TALERZU. Fakty i mity przemysłu spożywczego”, Massimo Pandiani, Wyd. Esteri 2018.
RECENZJA KSIĄŻKI: “WIELKIE OSZUTWO NA TALERZU. Fakty i mity przemysłu spożywczego”, Massimo Pandiani, Wyd. Esteri 2018. KSIĄŻKA niepozorna z wyglądu. Niewielkich rozmiarów, z kolorową okładką z fioletową truskawką… dorzuciłam ją do koszyka na dodatek. I jak już się wielokrotnie przekonałam – te cienkie, te “dorzucone” bo w “mojej” tematyce, te po których niczego się nie ... Artykuł RECENZJA KSIĄŻKI: “WIELKIE OSZUTWO NA...
Przepisy z bloga
KOMBUCHA W SŁOJU Z KRANIKIEM czyli FERMENTACJA CIĄGŁA... ⇖ 283
KOMBUCHA i grzyb grzybek herbaciany – OBALAMY MITY... ⇖ 201
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 196
CIASTECZKA PROTEINOWE Z MUSLI i mąki z płaskurki Przepis,... ⇖ 247