Limoncello
Źródło: https://emame-k.com/limoncello/
Limoncello Cytryny dokładnie umyć, a następnie sparzyć we wrzącej wodzie. Wystudzić, osuszyć i obrać skórkę nożem lub obieraczką do warzyw, ale tylko żółtą część beż białej, gdyż biała nadaje gorzki smak. Do słoja włożyć, wlać spirytus, zakręcić, wstrząsnąć słojem i odstawić w ciemne miejsce np. do szafki na 10-15 dni. Raz, dwa razy dziennie należy […] Artykuł Limoncello pochodzi z serwisu emame kitchen.
Najnowsze przepisy
Jeśli marzysz o domowych żeberkach, które miękkością... ⇖ 6
Kiedy to ja pierwszy raz byłam w Ciechocinku? już nawet... ⇖ 6
Brownie kadayif – mocno czekoladowe ciasto z chrupiącą... ⇖ 7
W dzieciństwie odwiedzając dziadków na mazurskiej wsi,... ⇖ 22
Ciasto pleśniak to klasyczne, warstwowe ciasto, na kruchym... ⇖ 14
Sałatka z rukolą, gruszką i serem pleśniowym to idealne... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Gumbo z Nowego Orleanu Udka z kurczaka umieścić w garnku.... ⇖ 920
Pierś kurczaka w kremowym sosie Piersi z kurczaka osuszyć... ⇖ 1207
Torcik owocowy bez pieczenia Przygotować tortownicę (16... ⇖ 674
Linguini ze szparagami i zielonym pesto Makaron ugotować... ⇖ 625
Sałatka gyros-kebab Filety z kurczaka osuszyć, pokroić w... ⇖ 701
Ciasto z truskawkową pianką biszkopt Piekarnik rozgrzać... ⇖ 1529
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 664
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 283
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 221
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 170
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 140
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 137









































